beyler ben bi olayı anlatcam gerçek bi olay (gözünüz yorulmasın die bi satır arayla
adamın biri emlakçıya gelmiş oralarda eski bi villa warmış adam emlakçıya bunun kaç
para olduğunu sormuş emlakçı oralya ben ilgilenmiyorum sahibindne saatılık sizi oraya
kadar götüreyim demiş adam onaylamış gitmişler kapıyı yaşlı bi kadın açmış emlakçı
uzaklaşmış adam içeri girmiş muhabbet ederken villanın fiyatını sormuş teyzeye kadın
10 milyon dolar demiş adam biraz fdazla değilmi demiş kadın istersen alırsın demiş ve
nie pahalı sattığını sormuş adam kadın bi ara gözden kaybolmuş ve elinde bi bardak
limonatayla gelmiş adam limonatayı içiyormuş kadın anlatmaya başlamış
eskiden oğlu bu evde yaşarmış ve birgün bi sebepten dolayı mesaj verip gitmiş
uzun süre gelmemiş geldiğinde elinde bir kutu varmış ve annesine anne kapıyı kapat
beni bulcaklar demiş annesi yapmış ssoraki günler teyze oğluna hep kutunun içinde ne
var diye sormuş çocuk cevap wermeyim hep susuyomuş uzun süren telefon
görüşmeleri yapıomuş bigun annesi gecenin vakti boğuşma sesi duymuş bi adam kapıyı
kırarak oğluyla kavga ediyormuş en sonunda yabancı adam silah cekmiş ve kutunun
yerini sormuş kadın polisi aramış oğlu cevcap wermeyince oğlunu wurmuş o anda
polisler gelip yabancıyı hapse atmış ve kadın hala kutunun evde olduğuna inanıyormuş
bu hikayeyi dinleyen adam :peki bunun benle ne alakası war demiş kadın demiş ki o
kutu hala bu evde o hapse giren adam çıkmış olabilir bende bunu anlamak için bi plan
yaptım.
adam sormuş nası bi plan
kadın demiş o hapisten çıkan adam o kutu için bu evi 10 katı parayla satın alır deimiş,
hikayei dinleyen adam kadının aklına şaşırmış ben o diğilim demk istemiş ama dili
tutulmuş yaşlı kaadınların yaptığı kızılderilii zehiri warmış ve adam 5 dakkaya kadar
ölmeye başlamış yaşlı kadında oğlunun katilinin ölümünü zevkle izlemiş
(bu hikaye filme aktralma düşüncesi içersinde)