!Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!Hoşgeldiniz!

www.foruManiacs.editboard.com

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Efsane Sona Erdi...

YazarMesaj
uA_Buura
Admin Yardımcısı
Admin Yardımcısı
uA_Buura

Erkek Mesaj Sayısı : 721
Tuttuğu Takım : GaLatasaraY

Efsane Sona Erdi... Empty
MesajKonu: Efsane Sona Erdi...   Efsane Sona Erdi... Icon_minitimePaz Ağus. 05, 2007 2:31 pm

Her güzel şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonuda vardır...

Bizlerde güzel bir şeyin maalesef sonuna geldik, 1 yıldan fazla bir zamandır USKO'da Top1 clan olan Blood™ bu geceki CSW (Castle Siege War) 'dan sonra dağatıldı. Elbetteki clanın law edilmesinde iç ve dış etkenlerin payı büyük fakat geriye baktığım zaman ciddi anlamda clan içerisindeki bütün arkadaşlarımla bu boktan oyunu oynamaktan büyük zevk aldım, Hepsine benimle bu zevki paylaştıkları için çok teşekkür ederim..

Çoğu kişinin oyun içinde devile'den hoşlanmadığını tahmin edebiliyorum ama şuna yürekten inanmalısınız ki kurallar bozulduğu zaman babasını bile tanımıyacak bir insan (en yakın arkadaşlarını, dostlarını hatta benim bi kaç charımı bile kuralları çiğnediğimiz için oyundan banlayan bir kişi) sonunda bu insanında sabır taşı kırıldı, son saatlerde yaşanılan olaylar devile'nin eski GM charlarının hacklenmesi, gereksiz ve tatmin edemeyici açıklamalar, yalanlar ve insanların sahte yüzlerinden kaynaklanan bazı olaylardan dolayı Devile artık köşesine çekilme kararı almış ve Blood™ clanı disband edilmiştir...

Gelelim K2 Network'a hayatımda gördüğüm en rezil ve en basit güvenlik sistemine sahipler buna rağmen bu oyunu bizim gibi insanlara 1 yıldan fazla bir süredir nasıl oynatabildiler bilmiyorum ama bunu böyle rezil bir sistemle başarabildikleri için helal olsun demekten başka bişey bulamıyorum. Ayrıca bi o kadar insandanda Premium adı altında satılan hizmeti her ay düzenli olarak aldırmayıda başardılar.

Şimdi de gelelim oyunda ki türklere bizim için oyunda herşeyi söylediler KS için bir lafım yok çok yanlış ve ayıp bişey fakat skill bugçılar , edit char, item satarlar baba shopları var, Knight editor programları var char hackliyorlar vs.. e benim akıllı amerika 'lılarım , Süper zekalı GM 'lerim bizlere bok atana kadar bu açıkların nedenlerini bulup kapatabilseydiniz ya senin serverinda bir dünya adam hacklendi hepside 62+ bu oyunu profosyenel bir şekilde oynayan ve sana bu oyun için para ödeyen insanlar, bu kişilerin aylarca kastığı charlar emekleri senin rezil güvenlik sistemin yüzünden 2 dakika da gözgöre göre yok olup gidiverdi şimdi bunlar yaşananlardan dolayı neden hackerları suçluyorsun sen adam gibi güvenlik sistemini kurdunda buna rağmen charlarmı hacklendi... (örnek : World of Warcraft) son 2 haftadır siteden şifre Değiştiremiyorsunuz bunun nedenide herhangi bir kullanıcı siteden şifre değiştirdiğinde sitenin DB'e gönderdiği yeni bilgileri 3. şahısların gerekli donanım ve yazılımlar ile görebilmeleri son zamanlarda hacklenen bütün charlar bu şekilde hacklenmiştir K2 bunu biliyor ama bulduları çareye bakın siteden şifre değişimi kapandı çok güzel bir güvenlik önlemi tebrik ederim...

Sonuç itibariyle hiçbirimizin charı güvende değil eğer bir gün oyuna girmeye çalıştığınızda invalid pass hatası alırsanız hiç şaşırmayın USKO'ya bu oyun için daha fazla para ödemeyin... Para ödeyipte güzel bir oyun oynamak istiyorsanız WoW (World of the Warcraft) ' a başlayın yada benim yaptığım gibi 2006 da çıkacak olan lotr (Lord of the Rings) 'i bekleyin bu aradaki zamanda ya silkroad'a başlayın Smiley farklı alternatifler arayın eğer USKO'da devam ederseniz unutmayın ki hiç bir zaman güvende değilsiniz...

Saat:05:48 Abyss Kalesini kendi ellerimizle Ethernity clanına teslim ettik, üzücü ve acı veriyor...

Efsane Sona Erdi...
1 sayfadaki 1 sayfası