| Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Perş. Haz. 28, 2007 9:45 am | |
| Arkadaşlar şu anda size 571. msjımı süper mod. olarak yazıyorum ve 9 msj sonra admini geçerek forum tarihine geçeceğim için gurur duyuyorum bu arada biraz GEÇ oldu ama admin saol | |
|
| |
respect and peace Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 3:46 am | |
| afernn tebrikler walla bndende çok msjın war | |
|
| |
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 3:47 am | |
| SANA FARK TAKAR | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 3:49 am | |
| olsun ztn bnm bu sitede admn yard. olma nededim snden önce foruma glmş olmam tabi başka nedenlerde wardır dimi egemen | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 7:52 am | |
| Ewt aynen ööleee. Hem forumumuzdaki 3. üyesin hem paylaşımların çok hemde küçüklüümden beri arkadaşız. | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 7:54 am | |
| - _BadmiN_ demiş ki:
- 9 msj sonra admini geçerek forum tarihine geçeceğim için gurur duyuyorum
olm bi aralar ataberkin bnden çok daa fazla msjı wardı ondan bi rekor deil bu | |
|
| |
IAM BACK! Co-Admin
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 7:56 am | |
| bide konuşuon respect kendi aazınla söyledin sn daa önce gelmiş olmana raamen ben msjda sana fark takıorm | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 8:22 am | |
| ama bn bi ara girmiodm siteye onun için dime admin ? | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 8:26 am | |
| Ewt uzun bi zaman girmemişti siteye | |
|
| |
IAM BACK! Co-Admin
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 8:32 am | |
| Bide online olmadıını itiraf edion yüzsüzlüe bak yaaa ama neyse her şeyin sonunda dimi admin yada egemen dediine göre susmak salıa yararlı bu durumda benim için lol: | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
| |
| |
IAM BACK! Co-Admin
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... Cuma Haz. 29, 2007 8:41 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... C.tesi Haz. 30, 2007 4:39 am | |
| | |
|
| |
| Kendime tebrikler ve teşekkürler admine... | |
|