!Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!Hoşgeldiniz!

www.foruManiacs.editboard.com

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM

2 posters
YazarMesaj
IAM BACK!
Co-Admin
Co-Admin
IAM BACK!

Erkek Mesaj Sayısı : 786
Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş.

İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM Empty
MesajKonu: İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM   İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM Icon_minitimePaz Haz. 24, 2007 2:08 pm

Herşey süper başlamıştı benim knight indirme olayına gıcık kapan net gibi deil gaayet güsel çalşıan ayrıca şifre koyulmamış bi ağ çıkmıştı karşıma(Air_Ties-205) Twisted Evil Ve onla 2 saatte knightı İndirmiştiM ve hemen bu heyecanla knightın sitesine gidip kayıt olmuştum herşey süpedi şimdi sıra oyuna girip havada uçuşan sihir ok vb. zımbırtılar arasından bizim arka bahçeye sülüklerin yanına gitmedeydi çok heyecanlıydım neye basçaamı bile bilmiodum...derken oyuna girdim id:mi ve password umu girdim ve karşıma serverlar çıktı bende rasgele edanayı seçtim ordanda edana1 i seçtim ve alttaki connect butonuna tıkladım [Buraya kadar herşey normal sevindirici ve belkide kasıtlı anlatış biçimimden dolayı komik ama bundan sonra hikaye drama dönüşüyo...]ve bi 10dk bekledikten sonra karşıma şunun gibi bi yazı çiktı: Disconnect from server (10053) ordaki Confrim butonuna tıkladım oyundan çıktı ve knightonlineın sitesine gitmeye çalıştı ama gidemedi.ama inad etmiştim gircektim bu oyuna öörencektim kasmanın ne biçim bi duygu olduunu party pls derkenki heyecaanı...ve tekrar girdim oyuna yine aynı işlemler bu sefer başka bi server seçtim aslında bissürü seçtim ama onlarda ingilizce premiumun yok ezüük nahh girersin bu servera gibi bişi yazıodu başka serverlar denedim ve en sonunda biri oldu gibiydi ondada bekledim ve yine aynı yazı disconnect.... araştırdım tabii bu konuyu defaalarca ve 10053ün bi hata kodu olduu gerçeeni öörendim ve 10053 üzerine yoonlaştım ve nerde okusam hep şun yazı vardı ama bi çaare gösteren yokk: abi 5dkda bi dc yiyorum baydı artık yaa bitmez bu çile yada premiumumuz yok die bu kadarda ezmein bizi yaa oyuna girer girmez dc yiorum baydı artık...kimsede söölememiş çaaresini ve ben son olarak Şunu söölüyorum İndirdiM,kAYDOLDUm,KayıpolduM VE SİZDEN ŞUNU İSTİORUM SEVGİLİ/SAYIN 6AFORUM ÜYESİ KNİGHT OYNAMA ŞEREFİNE ULAŞMIŞ VE BU İŞİN USTASI HAALİNE GELMİŞ ARKADAŞLAR PARMAKLARIM ACIDI Crying or Very sad BU METİNİ YAZARKEN LÜTFEN SÖÖLEYİN 10053 NASI GİDERİLİR.... SAYGILARIMLA _BadmiN_ .........
http://www.6aforum.editboard.com
furkan92
Moderatör
Moderatör
furkan92

MesajKonu: Geri: İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM   İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 2:27 am

knightı yeniden yükleÇÖZÜM 1
arkadaşlarından program files içindeki
knight online klasörlerini isteÇÖZÜM2
olmadı bana msnden yaz msnimi egemenden alırsın.ÇÖZÜM3
Smile
IAM BACK!
Co-Admin
Co-Admin
IAM BACK!

Erkek Mesaj Sayısı : 786
Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş.

MesajKonu: Geri: İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM   İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 7:45 am

O AĞA Bİ DAA BAALANAMIOM AKILLANDILAR HERALDE ŞİFRE KOYDULAR YAANE İNDİREMEM 1
Sözüm onlara 2 kişi vardı güya knightı cdye çekçeklerdi verceklerdi...sonuçta ben indirdim 3 hafta sonra 2

öörenirim büyük sevaba girersin saol Wink 4

başka önerisi olan... Crying or Very sad
http://www.6aforum.editboard.com

İndirdiM,KaydolduM,KayıpolduM
1 sayfadaki 1 sayfası