Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
Konu: HELP Mİ! Ptsi Haz. 04, 2007 6:01 am
Arkadaşlar bende başlıycam knighta ama knight 5-6saatte yüklenio we benim net vayrlıss(Wireless dien kırolarda war ) o yüzden arada bi 1 saaniyelik kesintiler oluo we bu yüzden Knight indiremiyom bi çaaresini bilen warsa yazsın lütfen...Bi aceminin daa knighta başlaması için.....
furkan92 Moderatör
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 2:40 am
herhangi bir arkadaşından knight online klasörünü bir flash diske yada dvd ye çek.Benim tavsiyem budur.
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 5:38 am
saolasın... (buuura yapıcam demiştin haala bi ses yoq okula filan getirirsen sewinirim..)
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 6:15 am
Olm sen bizim oraya gel bi ara ben sana cd ye çeker weririm oyunu sen takma kafana rahat ol(lan ne rahatlatıcı bi şahısım heee yanlış anlayanın wayaa...) He bu arada boş bi cd getirmmeyi unutma yada 3ytl zuhahahah Şaka lan şaka beleş olm
IAM BACK! Co-Admin
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 6:19 am
Hep teknolojik yazıyoz birazda telgraf filan yazalım:
saol egemen stop rahatlatıcı derken yaaneee bööle rahatlatıonmu tamam len anladık demek istediiğini tekrar saol stop g*tümden boş cd çıkarmamıştım daa önce nası bulcam stop lan beleşti dimi lan tekrar saol ne si*ik bi aalet bu telgaf stop
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 6:20 am
nıhaha olm b*qu bo*una yapıladı heralde bu teknolojik post sistemi dimee zuhahah
IAM BACK! Co-Admin
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 6:31 am
Ne biliim deişiklik olsun
Pc_KO_pat Süper Moderarör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 29 Nerden : Ewden lan nerden olcak Tuttuğu Takım : Galatasaray Kayıt tarihi : 19/01/07
Konu: Geri: HELP Mİ! Perş. Haz. 07, 2007 1:35 pm
değişklik fena diil sıtop.sıtoptan soora nokta koyuwer sıtop.bn sıtopun dııtttttt sıtop.salı günü süper olcek gene sıtop.