Konu: yengeç burçları buyrun Perş. Nis. 26, 2007 5:51 am
yengeç burçları çok duygusal herşeye ağlarmış.yani yangeç burçlular sulu gözlüymüş.bende yengeç burcuyum.bende duygusal ve sulu gözlüyüm.hemenağlarım.ben en çok başak ikizler terazi burçlarını severim.siz hangi burçsunuz?hangi burç seviyosunuz?(mesajları bekliyorum) (mesajlarınızı okicam)
uA_Buura Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 721 Yaş : 116 Nerden : (|İstanBul>)Soba Tuttuğu Takım : GaLatasaraY Kayıt tarihi : 05/04/07
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
Benim burcum KOVA burç ayırmam kişilik we tipe bakarımmm yaw çok sewiom şu sallanan şeytan kafasını we kendimi heryerde kullanmaya mecbur hissediorm süper bişi yaşasın sallanan şeytan smilleri
respect and peace Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
Konu: Geri: yengeç burçları buyrun Çarş. Mayıs 23, 2007 7:58 am
bnde burca bakmam ama tanıdıım çoğu yngç burcu kolay ağlayan tipler bnde yngç burcuyum ondan biliorm
banane burçtan demicem çnkü efe die biriyle yükselenlerimis fln tutmuodu we hep kawga edioduk sonunda bitti sora pişman oldu ama bn istemdm!!kutay birinin bana yükseleni tutuodu ama bnm ona tutmuodu ondan da ayrıldım!bn kesnlikle inanıorm!!
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
Konu: Geri: yengeç burçları buyrun Cuma Mayıs 25, 2007 6:07 am