!Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!Hoşgeldiniz!

www.foruManiacs.editboard.com

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

pelerin görevi

2 posters
YazarMesaj
uAbuqra
Banlı
Banlı
uAbuqra

pelerin görevi Empty
MesajKonu: pelerin görevi   pelerin görevi Icon_minitimeC.tesi Mart 31, 2007 9:05 am

Pelerin gorevinde yanınaza alacağınız oyuncular

lvl +60 2 tane wairor - full 2000 buffer- 2 tane full heal - geri kalanı rouger +14...

Pelerin gorevindeki canavarı kesen rougerdur. warior sabit tutar hp'sini. çünkü bıraktığında hemen yükselir.
Rougerlar draig vurarak düşürürler yani % li vuruşlar en az 7 - 8 tane rouger olması lazım %10...
Ben yaptım pelerin gorevini %30 exp kaybettim. Pelerin gorevini yapıyorsanız. Exp kaybetmeyi goze alacaksınız ozellik rougerlar.

2- Eğer full buff yoksa yani 2000 buffer; rouger için tehlike ... 1500 buf varsa rouger için goblin giymelerini tavsiye ederim 500 -600 hp kazandırıyor. boylelikle full buff üzerinizde olmus olur. ve olme riskiniz azalmıslar.
3- rouger lar için her draig vuruşarı aynı anda yapınız var her vuurustan sonra hp potu kullanınız her vurduğunda. Ben her vurduğumda 2 veya 3 tane hp pot anında basıyordum
4- gereksiz oyuncu almayın yani mage almayın mage yerine rouger bulunuz!!
5- Yanınıza bir kişi en az 500 pot alsın merchant yaparak dursun köşede. Çünkü mana pot su gibi gidiyor her atacka kalktığında herkezin mana sıfırlanıyor.
6- kesinlikle bitane REZ olsun...
7- ilk atağı waior yapar. wairor yapmadan once rougerlar cartio.. yanında otursun canavarın wairor basladığı zman aynı anda darig -vurruuz. %10 - %5...
8- Pelerin gorevi tam bir gerginlik oraya girdiğinizde atacka baslağınızda kendi aranızda gerginlikte baslar
9- Canavarın hpsi %15 kolay iniyyor. ama %15 den yatması cok zor %15 de sanki sabit kalıyor. onun için en az 8 tane rouger. rahat kesmeniz için 15 rouger cok iyidir.

>>>>NOT>>>>
Canarvardan düşen anahtarı clan baskanından baskası almasın. SAdece clan baskanı kutuyu acıp alsın. aksı takdirde baska sı alırsa tekrar kesmek zorunda kalırsınız... Bazıları uyanık zanneder kendisin alır. ama hiç bir işe yaramaz. clan baskanın baskası alırsa kullanamaz kendi clan acsın gene kullanamaz!!!!!

not:alintidir
Emerson123
Banlı
Banlı
Emerson123

pelerin görevi Empty
MesajKonu: Geri: pelerin görevi   pelerin görevi Icon_minitimePerş. Tem. 12, 2007 2:58 pm

sen öle carının resmini nası yapıosun?

pelerin görevi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-