| geyiklerr | |
|
+6ŞEWAL uA_Buura _AdmiN_ merwee respect and peace JaNsU=) 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
JaNsU=) Teğmen
| Konu: geyiklerr Cuma Mart 16, 2007 10:49 am | |
| » BATARYASI ZAYIF RUYALARIMIZA SEBEKE HATASI NEDENiYLE BiR SURE ULASILAMADI. SiMDi iSE FULL CEKEN HATTIMLA SENiNLEYiM. » SADECE SENi OZLEDiGiMi SOYLEMEK iSTEDiM; BiR DE SIMSIKI SARILMAK; AMA SADECE TELEFONUMUN TUSLARINA SIKI BASABiLiYORUM SU ANDA. COK OZLEDiM SENi! » HAYAT BATTANiYE GiBiDiR; YUKARI CEKERSiN AYAK PARMAKLARIN iSYAN EDER,ASAGI CEKERSiN AYAKLARIN TiTRER.BENDEN SANA TAVSiYE; DiZLERiNi KARNINA CEK DE RAHAT UYU:) » KiMiSi VARDIR GUZEL VE AKILLI, KiMiSi VARDIR SICACIK VE SEFKATLi, KiMiSi VARDIR SADIK VE MANTIKLI; KiMiSi DE TUM BUNLARIN BiLESKESi; TIPKI SENiN GiBi! » ALLAHIM BU NE GUZELLiK, BU NE ENDAM! BU NE iSVE, BU NE EDA; BiR iCiM SU! SEKERiM BENDEN COK BAHSETTiM SENDEN NABER? » SEVGiLiM SENi TV KUMANDASINDAN, FUTBOL TOPUNDAN, PAZAR GAZETESiNDEN COK DAHA FAZLA SEVDiGiMi SOYLEMiS MiYDiM? » BU MESAJ OZEL Bi FREKANSLA GONDERiLMiSTiR. ZEKiLERDE HAFIZA KAYBI, APTALLARDA KISA SURELi ZEKA, MESAJI OKUYANLARDA DA BiR ANLIK GULUMSEME YAPAR » Ahiret yaz 2222'ye yolla! ahiret soruları cebine gelsin soruları doğru yanıtla ardından 5 vakit namaz kıl cennete giden ilk 5000 kişi arasına gir GÖTÜ KURTAR.. » Oruç yaz 2222'ye yolla! orucu sizin yerinize biz tutalım... » Zeka yaz 3131'ye yolla, ne kadar zeki olduğun cebine gelsin. » Niye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benim ben, cep telefonun. cebinde durmak boğucu ve karanlıktı. BENİ çIKARDIğIN IçIN TEşEKKuR EDERiM... » Biliyor musun, az önce ne olduğunu çok iyi biliyorum ben.. Ne mi oldu? Telefonuna bu mesaj geldi.... » BEN SENI BIR ZAMANLAR ESSEK GIBI SEVMISTIM LAKIN SENDE BENIM ASKIMI INEK GIBI TEPMISTIN.. » DUN SENI COK BEKLEDIK GELSEYDIN TOPLU RESIM CEKTIRECEKTIK. SEN GELMEYINCE TOPSUZ CEKTIRMEK ZORUNDA KALDIK... » BIR GUN OLECEKSIN SONRA OT OLACAKIN VE BIR OKUZ GELIP SENI YIYECEK SONRA SICACAK SONRA BEN SANA BAKIP HIC DEGISMEMISSIN DIYECEGIM... » BIR ZENCININ KOLUNA DUSEN KARINCA NE DER? CEVAP: EYVAH! YINE KARAKOLA DUSTUM... » Hoşlandığınız ama s.kemediğiniz biri mi var? GIZLI HAYRAN yazıp adını ve telefonunu 3169'a gönderin biz sizin yerinize s.kelim.. biz buna S.KCELL diyoruz.. Ne dersiniz hoş olmadı mı..? » Abi bir kız gördüm bankada yanakları, pamukbankdudakları, şekerbank arkası, işbank önü, garantibank,, mübarek kız değil ticaretbank karar verdim yatırım yapcaz. _AdmiN_: ALINTIDIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
respect and peace Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: geyiklerr Cuma Mart 16, 2007 12:53 pm | |
| süper bnce yaa hele sonuncusu!!! | |
|
| |
merwee Onursal Üye Seviye 2
| Konu: Geri: geyiklerr Salı Mart 20, 2007 1:25 pm | |
| | |
|
| |
JaNsU=) Teğmen
| Konu: Geri: geyiklerr C.tesi Mart 31, 2007 1:03 am | |
| | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
| |
| |
uA_Buura Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 721 Yaş : 116 Nerden : (|İstanBul>)Soba Tuttuğu Takım : GaLatasaraY Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: geyiklerr Salı Nis. 10, 2007 12:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 721 Yaş : 116 Nerden : (|İstanBul>)Soba Tuttuğu Takım : GaLatasaraY Kayıt tarihi : 05/04/07
| Konu: Geri: geyiklerr Salı Nis. 10, 2007 12:13 pm | |
| | |
|
| |
ŞEWAL Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : ewden Tuttuğu Takım : beşiktaş Kayıt tarihi : 09/02/07
| Konu: Geri: geyiklerr C.tesi Mayıs 05, 2007 5:04 am | |
| çook güseel olmuş he bu arada bunlar alıntı dime ????? | |
|
| |
| Konu: Geri: geyiklerr C.tesi Mayıs 05, 2007 8:56 am | |
| yoq bi de kendi yasdıı!!!!tabi alıntı da yasmaı unutmuş dimi jansucuum!!?? | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: geyiklerr Paz Mayıs 06, 2007 12:41 am | |
| Ok bn hmn onun msjını düzeltcem. | |
|
| |
| Konu: Geri: geyiklerr Paz Mayıs 06, 2007 2:59 am | |
| | |
|
| |
Pc_KO_pat Süper Moderarör
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 29 Nerden : Ewden lan nerden olcak Tuttuğu Takım : Galatasaray Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: geyiklerr Cuma Mayıs 11, 2007 11:39 am | |
| admin sen baya iyi çalışıon dier forum adminlerinin mesajı çok az ama onnar sohbet etmiyo senin gibi | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
| Konu: Geri: geyiklerr Cuma Mayıs 11, 2007 12:02 pm | |
| Olm onlar o işleri moderatörleri bırakıyolar. Sadedce sitenin görünümüyle flan ilgileniolar Ama bn elimde geldiince her ikisinide yapmaya çalışıyorum.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 29 Nerden : Ewden lan nerden olcak Tuttuğu Takım : Galatasaray Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: geyiklerr Cuma Mayıs 11, 2007 2:58 pm | |
| reklm olmasın şu an kapalı bi site war egos a annatmıştım abi moderatör yazısı bulunca hawalara uçuyodun sitede 4-5 mod wardı bi tek konu kitliyolardı | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
| |
| |
| Konu: Geri: geyiklerr Cuma Haz. 01, 2007 9:47 am | |
| - Pc_KO_pat demiş ki:
- admin sen baya iyi çalışıon dier forum adminlerinin mesajı çok az ama onnar sohbet etmiyo senin gibi
Ya Egemen ztn forumdan baya bı anlıyoduki Egemen.editboard.com'dada baya bı Admın lık yapmayı orendı sonrada 6aforumda Baya gzL bır Admın oLdu Bence Egemen Cokk ama cokk ıı bı admınn dıyerkı forumLardakı admınLer arada sırada gırıyo sıteye ama MesaLah Egemen bıze fLn gldgndede Hep sıteye gıryoo yanı Egemen uzunLafın kısası cokk ıyı bı admın başarılarının devamını dılerım Egemen | |
|
| |
ŞEWAL Onursal Üye
Mesaj Sayısı : 84 Nerden : ewden Tuttuğu Takım : beşiktaş Kayıt tarihi : 09/02/07
| |
| |
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: geyiklerr C.tesi Haz. 23, 2007 1:56 pm | |
| yagcilikla bi alakasi yokkk bende katiliorm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: geyiklerr C.tesi Haz. 23, 2007 3:26 pm | |
| katılıyorumm da egemenin bu aralr siteden de daha önmli ne işleri war acep (şaka hee ) | |
|
| |
caca95 Teğmen
| Konu: Geri: geyiklerr Paz Tem. 22, 2007 9:30 am | |
| ÇOK GÜZEL VALLA. ELLERİNİZE SAĞLIK | |
|
| |
| Konu: Geri: geyiklerr Paz Tem. 22, 2007 3:30 pm | |
| | |
|
| |
IAM BACK! Co-Admin
Mesaj Sayısı : 786 Yaş : 30 Nerden : giderken sağda döneerken solda bi ev war ordan Tuttuğu Takım : Galatasaray spor klübü futbol aş. Kayıt tarihi : 08/04/07
| Konu: Geri: geyiklerr Ptsi Tem. 30, 2007 1:36 pm | |
| - Pc_KO_pat demiş ki:
- reklm olmasın şu an kapalı bi site war egos a annatmıştım abi moderatör yazısı bulunca hawalara uçuyodun sitede 4-5 mod wardı bi tek konu kitliyolardı
dime ama yhaa bize bak 700 msjımız var:o siz üstünüze alınmayın | |
|
| |
Emerson123 Banlı
| Konu: Geri: geyiklerr Ptsi Ağus. 06, 2007 4:49 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: geyiklerr Ptsi Ağus. 06, 2007 1:48 pm | |
| kowa kalmadı a.q.(kamyoncuya) | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
| |
| |
| geyiklerr | |
|