Mesaj Sayısı : 318 Yaş : 29 Nerden : υη∂єяgяσυη∂ Tuttuğu Takım : ƒєηєявαнçє Kayıt tarihi : 22/01/07
Konu: Buyrun size Lime Wire'ın Setup'ı (Kendi Upload 'ımdır) Perş. Mart 08, 2007 1:03 am
http://rapidshare.com/files/19972635/LimeWireWin-full.exe ßuyrun hayırlı uğurlu olsun... İstediğiniz Çoğu şeyi indirirsiniz(Tabii İndirmeyi ßiliorsanız ) Ewt ßeyler size Free Download Manager 'ın Setup'ını Göndermek isterdim ama ne yazik ki rapidshare'a Upload'lıyamadım size ßu siteden indirmenizi Öneriorm: http://www.inndir.com/inndir.php?id=22767 ßu programın özelliklerinden ßirini söliyeyim İndirme hızınızı Çoğaltır Örn:ßen knight 'ı indiremiodum ancak su programla denedim ve ilk deneyişte oldu Hayırlı uğurlu olsun ...
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
Konu: Geri: Buyrun size Lime Wire'ın Setup'ı (Kendi Upload 'ımdır) Perş. Mart 08, 2007 7:47 am
Valla ataberk saol gzl paylaşım.Siteye çok yararlı olun!
ataberk Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 318 Yaş : 29 Nerden : υη∂єяgяσυη∂ Tuttuğu Takım : ƒєηєявαнçє Kayıt tarihi : 22/01/07
Konu: Geri: Buyrun size Lime Wire'ın Setup'ı (Kendi Upload 'ımdır) Perş. Mart 08, 2007 10:51 am
_AdmiN_ demiş ki:
Saol Admin O Senin Görüşün...
respect and peace Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
Konu: Geri: Buyrun size Lime Wire'ın Setup'ı (Kendi Upload 'ımdır) Salı Mart 13, 2007 9:45 am
_AdmiN_ demiş ki:
ADMİN e katılıorm...
ataberk Admin Yardımcısı
Konu: Geri: Buyrun size Lime Wire'ın Setup'ı (Kendi Upload 'ımdır) Çarş. Mart 14, 2007 9:41 am
ya bn önceden onu yüklemiştim ama hiç bi işe yaramıoo bn şarkıyı indiriom ama sora çalmıo hata mı ne wr dioo!!!!
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07