| forum kuralları | |
|
+5ataberk Obi-van uAbuqra _AdmiN_ L.J 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
L.J Banlı
| Konu: forum kuralları Perş. Şub. 01, 2007 1:54 pm | |
| Knight Online Bölümü Kuralları
Şimdi söyleyeceğim kurallar aslında forumun genel kuralları olup, aradığınız şeyleri daha rahat bulabilmeniz, diğer kişilerin de sizin yazdıklarınızı daha kolay bulabilmesi ve bölümü mümkün olduğunca düzende tutabilmemiz için belirlenmiştir...
1- EN ÖNEMLİSİ : Oyun ile ilgili bir soru sormadan önce forumda Arama yapınız... Bunun için sayfanın sağ üst köşesindeki butonlardan Arama Butonu'na tıklayınız ve aramanız gereken kelimeyi (ör: Quest) giriniz...
a-) Aradığınız konu ile ilgili birşey bulamadıysanız daha genel şeyleri aratın... Ör: Resser'larla ilgili bir şey arıyorsunuz fakat bulamadınız... Bu durumda "priest" diye aratabilirsiniz...
b-) Aradığınız konu ile ilgili gereğinden çok şey bulduysanız daha spesifik konuları aratın... Ör: Priestlerle ilgili bir bilgi alacaksınız fakat arama yaptığınızda sayfalarca konu çıktı... Bu durumda asıl aratmak istediğiniz şeyi (mesela : restore) aratabilirsiniz...
2- Lütfen açılmış konu ile alakasız cevaplar yazmayınız. Ör: "Abyss'e nasıl gidebilirim?" adlı bir konuya "lvl xx karakterimi satıyorum" gibi bir cevap verildiği görüldüğünde derhal silinecektir... Çünkü bu hem konuyu açan kişiye saygısızlıktır, hem de konuların birbirine karışmasına ön ayak olur...
3- Karakterini ve eşyasını takas etmek ya da satmak isteyenler için bir üst konu oluşturulmuşturr... Böylece herkes aradığını daha kolay bulabilir, diğer kişilere de daha rahat ulaşabilirler... (Uyarı : Donanimhaber forumlarında, 2. el bölümü haricinde Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır. Yapacağınız satışlar oyun parasıyla olmalıdır.)
4- Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konulara izin vardır...
5- Daha önce açılan / sorulan sorular için moderatörler benzeri konunun linkini verip konuyu kilitleyebilir / silebilirler.
6- Knight Online sohbeti amacıyla açılan konular silinebilir. Çünkü mesajların sohbet amaçlı değil, bilgi amaçlı olması gerekmektedir.
7- İçerisinde sadece gülücük bulunan mesajlar ve gereksiz olduğuna karar verilen mesajlar silinebilir.
8- Küfür kısaltmaları ceza gerektirir.
9- Knight Online kullanıcı adı ve şifresi vermek yasaklanmıştır.
!!! ÖNEMLİ UYARI !!!
Sevgili Oyun Bölümü Sakinleri;
Forumumuzda günden güne kopya oyun korumalarının kırılması üzerine bir çok konu açılıyor... Bunun yasak olduğunu kurallarda açık açık söylememize rağmen birçok kişinin bu uyarıyı dikkate almadığını gördük...
Bu sebepten dolay artık her türlü koruma kırma hakkında açılan konular ve cevaplar (ki sadece ima etmeniz de buna dahildir) silinecektir, gerektiğinde de cezai işlemler uygulanacaktır...
Kullandığınız program yasal olsa bile bu programı yasal olmayan şeyler için kullandığınızda ve bunu doğrudan forumda anlatma veya sorma durumunda forum kurallarını çiğnemiş sayılırsınız...
Bu tür paylaşımların Donanım Haber Forumları üzerinden yapılmasını yönetim olarak istemiyoruz... Böyle paylaşımları ısrarla yapmak isteyenler, başka forumlara göz atsınlar...
Bu forumda genel olarak oyunların tartışılmasını isterken bu tür konuların forumu kirlettiğini gördüğümüz için artık bu duruma daha fazla dikkat edeceğimizi bilmenizi isteriz...
Daha düzenli ve seviyeli bir forum için hep beraber çalışmalıyız... | |
|
| |
_AdmiN_ Admin
Mesaj Sayısı : 635 Yaş : 29 Nerden : _UnderGround_ Tuttuğu Takım : Galatasaray ve Patagonya büyük şehir belediyesi spor(alıntıdır) Kayıt tarihi : 19/01/07
| Konu: Geri: forum kuralları Cuma Şub. 02, 2007 3:20 am | |
| Eline sağlık Ege güzel olmuş.Üstünde birkaç oynama yaptım ama... | |
|
| |
uAbuqra Banlı
| |
| |
Obi-van Asteğmen
| Konu: Geri: forum kuralları Çarş. Şub. 21, 2007 4:54 am | |
| | |
|
| |
ataberk Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 318 Yaş : 29 Nerden : υη∂єяgяσυη∂ Tuttuğu Takım : ƒєηєявαнçє Kayıt tarihi : 22/01/07
| Konu: Geri: forum kuralları Çarş. Şub. 21, 2007 12:28 pm | |
| ya size ßişey dicem ßu sitede ßence isim vermeyin! yoksa sadece sitede herkes birbirini tanıdığı için açtık siteyi gibi olur isim vermeyin!(tavsiye isteyen yapar isteyen yapmaz ߀n karışmam) | |
|
| |
uAbuqra Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları C.tesi Şub. 24, 2007 5:26 am | |
| | |
|
| |
ataberk Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 318 Yaş : 29 Nerden : υη∂єяgяσυη∂ Tuttuğu Takım : ƒєηєявαнçє Kayıt tarihi : 22/01/07
| Konu: Geri: forum kuralları C.tesi Şub. 24, 2007 8:41 am | |
| sus lan burnuna vururum ha kamil! sinir etme ßeni! | |
|
| |
mahir Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Paz Şub. 25, 2007 4:28 am | |
| Okumadım ama iyi yazmışın | |
|
| |
Emerson Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 12:46 pm | |
| - uabugra demiş ki:
- :w kes lan ataberk .:d
lan sen kimin sıçtığı boksunda atomla bana küfür edion ibne | |
|
| |
respect and peace Admin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 12:50 pm | |
| o birinin sıçtığı bok diil ayrıca onu şakasına yazzdı o | |
|
| |
Emerson Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 760 Yaş : 30 Nerden : s.o.b.a underground Tuttuğu Takım : ***ßeşiktaş*** Kayıt tarihi : 20/01/07
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 12:58 pm | |
| o kadarınada ben karışmıyım istiosan git adminle hallet zaten ne demiş ben konuşcam kuzenle demiş ltfen okuduunu iyi anlarsan sevinirim!!! | |
|
| |
Emerson Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:00 pm | |
| kanki bu yazı olaydan tam 3 saat sonra idi.Ve yani gördüğün gibi artık başkalarını savunurken ön yargılı olma | |
|
| |
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:02 pm | |
| | |
|
| |
Emerson Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:04 pm | |
| küfürü sen istemedin unutma | |
|
| |
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:12 pm | |
| ben sana sadece küfür istemedimm dedim kanki de demedim(bunu yanlş anlama şimd yine tartışma çıkmasın ok=!? | |
|
| |
Emerson Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:13 pm | |
| ya ne tartışması.Kaza ile yazdım.Düzeltirim istersen | |
|
| |
| Konu: Geri: forum kuralları Salı Şub. 27, 2007 1:20 pm | |
| | |
|
| |
mahir Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Paz Nis. 22, 2007 2:13 am | |
| Arkadaşlar isim: mahir, şifre: 000000000 isterseniz alın ne yazarsanız yazın. | |
|
| |
mahir Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Paz Nis. 22, 2007 2:15 am | |
| Arkadaşlar isim: mahir, şifre: 000000000 isterseniz alın ne yazarsanız yazın | |
|
| |
Emerson123 Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Paz Eyl. 16, 2007 12:28 pm | |
| | |
|
| |
Emerson123 Banlı
| Konu: Geri: forum kuralları Çarş. Eyl. 19, 2007 8:01 am | |
| :P:P:P:P | |
|
| |