!Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
!Hoşgeldiniz!

www.foruManiacs.editboard.com

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hangi burç nelerden haşlanır 2

4 posters
YazarMesaj
mahir
Banlı
Banlı
mahir

Hangi burç nelerden haşlanır 2 Empty
MesajKonu: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimeCuma Şub. 23, 2007 8:59 am

Yengeç akrepten ha(o)şlanır, balık kovadan ha(o)şlanır, başşak buğdaydan ha(o)şlanır, ikizler birbirinden ha(o)şlanır, boğalar ineklerden (yani fıratlardan) ha(o)şlanır, aslan kanaryayı haşlaaaaaar!!!!! Twisted Evil
ataberk
Admin Yardımcısı
Admin Yardımcısı
ataberk

Erkek Mesaj Sayısı : 318
Tuttuğu Takım : ƒєηєявαнçє

MesajKonu: Geri: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimeCuma Şub. 23, 2007 3:00 pm

Sen fazla Konuştun Mahir!
mahir
Banlı
Banlı
mahir

MesajKonu: Geri: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 24, 2007 6:13 am

Offf takma öylesine yazdım yoksa galatasarayı hiç sevmem. (galatasaraylı olsam bile) bi renkleri güzel diye yani. Aslana ne uyar diye düşündüm aklıma bu geldi king
zynp
Onursal Üye
Onursal Üye
zynp

MesajKonu: Geri: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimePaz Şub. 25, 2007 5:14 am

lan mahir sen bnm takımıma ne diosun lan lan glrsm oraya sen öldün bil ya sen ne biçim taraftarsın aatberkten mi korktun yoksa seni babana sölicem:lol:
mahir
Banlı
Banlı
mahir

MesajKonu: Geri: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 28, 2007 7:53 am

Ben o kadar fanatik değilim zeynep. galatasaray'ı sevmem dediysem de diğerlerini de sevmem, öle bi ayrımcılık yok Neutral
merwee
Onursal Üye Seviye 2
Onursal Üye Seviye 2
merwee

MesajKonu: Geri: Hangi burç nelerden haşlanır 2   Hangi burç nelerden haşlanır 2 Icon_minitimePaz Mart 04, 2007 7:51 am

şimdi de ikisinden korktun yaneee....ama sen bi takımı tutuosan arkasında durmalısın!!(sem fenerli bile olsan bn yine sana bunu derdim))!!!! What a Face

Hangi burç nelerden haşlanır 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hangi futbolcu daha iyi?